Reserveer direct uw officiële Nationale BU Set 2020

Officiële Nationale BU 2020 Set reserveren

De officiële Nationale BU Set 2020 bevat alle acht Nederlandse circulatiemunten van 2020 in de hoge verzamelkwaliteit ‘Brilliant Uncirculated’. Er zijn slechts 12.500 exemplaren verkrijgbaar, terwijl de vraag naar deze set elk jaar enorm is. In het verleden waren diverse Nationale BU Sets dan ook al snel uitverkocht. Vul dus snel uw gegevens in en reserveer uw exemplaar voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 26,95.

Ja, graag ontvang ik de officiële Nationale BU Set 2020. Met mijn promotiecode ontvang ik deze populaire Nederlandse muntset voor slechts € 26,95 (later € 29,95). Ik ontvang mijn zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor altijd 21 dagen vrijblijvend op zicht.

Reserveer directBelangrijke informatie

Indien u de Nationale BU Set 2020 betaalt en behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de officiële Nationale BU Set Collectie geplaatst. Als u op de reserveringslijst bent geplaatst, ontvangt u de nieuwste BU sets, die jaarlijks verschijnen, gegarandeerd voor de officiële uitgifteprijs.

Tevens wordt u periodiek een schaarse BU set van een voorgaand jaar aangeboden. U ontvangt uw zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 2,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 5 werkdagen.

Specificaties
Uitgifte: Officiële BU Set 2020
Oplage: Slechts 12.500 stuks
Kwaliteit: Brilliant Uncirculated
Gewicht: 42,92 gram
Prijs: Slechts € 26,95 (later € 29,95)