Reserveer direct uw officiële Nationale BU Set 2020

Officiële Nationale B.U. 2020 Set reserveren

Ja, graag ontvang ik de officiële Nationale B.U. Set 2020. Met mijn kortingscode ontvang ik deze populaire Nederlandse muntset voor slechts € 26,95 (later € 29,95). Ik ontvang mijn zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor altijd 21 dagen vrijblijvend op zicht.

Indien ik mijn kennismakingszending betaal en behoud, wordt mijn naam op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie geplaatst. Periodiek wordt mij dan één van de overige zendingen geheel vrijblijvend aangeboden. Ik kan mij op elk moment van de reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje volstaat.

Reserveer direct


De officiële Nationale B.U. Set 2020 bevat alle acht Nederlandse circulatiemunten van 2020 in de hoge verzamelkwaliteit ‘Brilliant Uncirculated’. Er zijn slechts 12.500 exemplaren verkrijgbaar, terwijl de vraag naar deze set elk jaar enorm is. In het verleden waren diverse Nationale B.U. Sets dan ook extreem snel uitverkocht. Vul dus direct uw gegevens in en reserveer uw exemplaar voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 26,95.

Belangrijke informatie

Indien u de Nationale B.U. Set 2020 betaalt en behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de officiële Nationale B.U. Set Collectie geplaatst. Als u op de reserveringslijst bent geplaatst, ontvangt u de nieuwste B.U. sets, die jaarlijks verschijnen, gegarandeerd voor de officiële uitgifteprijs.

Tevens wordt u periodiek een schaarse B.U. set van een voorgaand jaar aangeboden. U ontvangt uw zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 3,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 5 werkdagen.

Specificaties
Uitgifte: Officiële B.U. Set 2020
Oplage: Slechts 12.500 stuks
Kwaliteit: Brilliant Uncirculated
Gewicht: 42,92 gram
Prijs: Slechts € 26,95 (later € 29,95)