Reserveer nu uw officiële Nationale B.U. Set 2023

Officiële Nationale B.U. 2023 Set reserveren

Ja, graag ontvang ik de officiële Nationale B.U. Set 2023. Ik ontvang deze populaire Nederlandse muntset nu nog voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 29,95. Ik ontvang mijn zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor altijd 21 dagen vrijblijvend op zicht.

Indien ik mijn kennismakingszending betaal en behoud, wordt mijn naam op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie geplaatst. Periodiek wordt mij dan één van de overige zendingen geheel vrijblijvend aangeboden. Ik kan mij op elk moment van de reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje volstaat.

Ja, graag meld ik mij vrijblijvend aan om gratis aanbiedingen en interessant nieuws te ontvangen per e-mail. Ik kan mij op elk moment uitschrijven van deze nieuwsbrief.  
Acht Euromunten in B.U. kwaliteit

Deze officiële Nationale B.U. Set bevat alle acht Nederlandse circulatiemunten van 2023 in de hoge verzamelkwaliteit ‘Brilliant Uncirculated’. Dit betekent dat het de eerste exemplaren zijn die zijn geslagen met speciaal gepolijste muntplaatjes. Tevens worden de glanzende munten na het slaan met veel zorg in de beschermende en representatieve verpakking geplaatst.

Vier Elementen - Water

Deze jaarset is de tweede B.U. set in de nu al populaire serie ‘De Vier Elementen’. Zoals u op de afbeelding kunt zien, is ‘Water’ het thema van dit jaar. Een toepasslijk thema voor een Nederlandse muntset. Water is immers onlosmakelijk verbonden met onze geschiedenis.

Gelimiteerde oplage

Er zijn slechts 11.500 exemplaren verkrijgbaar, terwijl de vraag naar deze set elk jaar enorm is. Vaak zijn de Nationale B.U. Sets dan ook zeer snel uitverkocht. Vul dus direct uw gegevens in en reserveer uw exemplaar voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 29,95.

Over de officiële Nationale B.U. Set Collectie

Door de streng gelimiteerde oplage zijn er helaas vaak verzamelaars die te laat zijn om een exemplaar te bestellen. De set is dan volledig uitverkocht, of wordt alleen nog voor hogere bedragen verhandeld. Wilt u de boot niet missen? Meld u dan nu eenvoudig aan voor de Officiële Nationale B.U. Set Collectie.

Uw naam wordt dan op de exclusieve reserveringslijst voor de gewilde sets geplaatst. Zo weet u 100% zeker dat u niet alleen de set van 2023, maar ook die van de aankomende jaren, gegarandeerd kunt bemachtigen voor de officiële uitgifteprijs.

Als u bent ingeschreven op de reserveringslijst, wordt u bovendien ook bij beschikbaarheid één van de schaarse officiële Nationale B.U. Sets van voorgaande jaren aangeboden. Zo kunt u eenvoudig uw collectie compleet maken. U ontvangt elke zending uiteraard geheel vrijblijvend 21 dagen op zicht, zonder risico, en verzamelt de sets alleen zolang als u dat wilt.

Specificaties
Uitgifte: Officiële B.U. Set 2023
Oplage: Slechts 11.500 stuks
Kwaliteit: Brilliant Uncirculated
Gewicht: 42,92 gram
Prijs: Slechts € 29,95
Belangrijke informatie

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 3,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 5 werkdagen.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.