Reserveer nu uw officiële Nationale B.U. Set 2022!

Officiële Nationale B.U. 2022 Set reserveren

Ja, graag ontvang ik de officiële Nationale B.U. Set 2022. Ik ontvang deze populaire Nederlandse muntset nu nog voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 26,95 (in plaats van later € 29,95). Ik ontvang mijn zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor altijd 21 dagen vrijblijvend op zicht.

Indien ik mijn kennismakingszending betaal en behoud, wordt mijn naam op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie geplaatst. Periodiek wordt mij dan één van de overige zendingen geheel vrijblijvend aangeboden. Ik kan mij op elk moment van de reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje volstaat.

Reserveer direct


Nieuw Muntmeesterteken

Wist u dat ons land sinds 1 januari van dit jaar een nieuwe Muntmeester heeft? Elke Muntmeester heeft een eigen teken dat, vanaf het moment van aantreden, op de Nederlandse munten wordt geslagen. De Nationale B.U. Set 2022 bevat de allereerste munten waarop dit nieuwe Muntmeesterteken is aangebracht.

Nationale B.U. Set 2022

Gemiddeld is iemand 10 jaar Muntmeester. Er zijn zelfs mensen geweest die het ambt meer dan 20 jaar beoefenden. Het komt dus weinig voor dat er een nieuw Muntmeesterteken wordt geïntroduceerd. Hierdoor is de interesse in de set van dit jaar waarschijnlijk extra groot.

Wees er snel bij

Deze officiële Nationale B.U. Set bevat alle acht Nederlandse circulatiemunten van 2022 in de hoge verzamelkwaliteit ‘Brilliant Uncirculated’. Er zijn slechts 11.500 exemplaren verkrijgbaar, terwijl de vraag naar deze set elk jaar enorm is. Vaak zijn de Nationale B.U. Sets dan ook zeer snel uitverkocht. Vul dus direct uw gegevens in en reserveer uw exemplaar voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 26,95.

Belangrijke informatie

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 3,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 5 werkdagen.
Specificaties
Uitgifte: Officiële B.U. Set 2022
Oplage: Slechts 11.500 stuks
Kwaliteit: Brilliant Uncirculated
Gewicht: 42,92 gram
Prijs: Slechts € 26,95 (later € 29,95)

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.