Reserveer nu uw officiële Nationale B.U. Set 2024

Officiële Nationale B.U. 2024 Set reserveren

Ja, graag ontvang ik de officiële Nationale B.U. Set 2024. Ik ontvang deze gloednieuwe Nederlandse muntset nu nog voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 29,95. Ik ontvang mijn zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor altijd 21 dagen vrijblijvend op zicht.


Over de officiële Nationale B.U. Set 2024
Acht Euromunten in B.U. kwaliteit

Deze officiële Nationale B.U. Set bevat alle acht Nederlandse circulatiemunten van 2024 in de hoge kwaliteit ‘Brilliant Uncirculated’. Dit betekent dat het de eerste exemplaren zijn die zijn geslagen met speciaal gepolijste muntplaatjes. Tevens worden de glanzende munten na het slaan met veel zorg in de beschermende en representatieve verpakking geplaatst.

Strikt gelimiteerde oplage

Er zijn slechts 11.500 exemplaren verkrijgbaar, terwijl de vraag naar deze set elk jaar enorm is. Vaak zijn de Nationale B.U. Sets dan ook zeer snel uitverkocht. Vul dus direct uw gegevens in en reserveer uw exemplaar voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 29,95.

De Vier Elementen: Lucht

Deze jaarset is de derde B.U. set in de razend populaire serie ‘De Vier Elementen’. Zoals u op de afbeelding kunt zien, staat de set van dit jaar in het teken van ‘Lucht’. Het thema van vorig jaar was ‘Water’ en van 2022 ’Aarde’.

Over de officiële Nationale B.U. Set Collectie

Door de streng gelimiteerde oplage zijn er helaas vaak verzamelaars die te laat zijn om een exemplaar te bestellen. De set is dan volledig uitverkocht, of wordt alleen nog voor hogere bedragen verhandeld. Wilt geen set meer missen? Meld u dan nu eenvoudig aan voor de Officiële Nationale B.U. Set Collectie.

Exclusieve reserveringslijst

Uw naam wordt dan op de exclusieve reserveringslijst voor de gewilde sets geplaatst. Zo weet u 100% zeker dat u niet alleen de set van 2024, maar ook die van de aankomende jaren, gegarandeerd kunt bemachtigen voor de officiële uitgifteprijs.

Verzamel zonder risico

Als u bent ingeschreven op de reserveringslijst, wordt u bovendien ook bij beschikbaarheid één van de schaarse officiële Nationale B.U. Sets van voorgaande jaren aangeboden. Zo kunt u eenvoudig uw collectie compleet maken. U ontvangt elke zending uiteraard geheel vrijblijvend 21 dagen op zicht, zonder risico, en verzamelt de sets alleen zolang als u dat wilt.

Specificaties
Uitgifte: Officiële B.U. Set 2024
Oplage: Slechts 11.500 stuks
Kwaliteit: Brilliant Uncirculated
Gewicht: 42,92 gram
Prijs: Slechts € 29,95