Reserveer nu uw officiële Nationale B.U. Set 2021!

Officiële Nationale B.U. 2021 Set reserveren

Ja, graag ontvang ik de officiële Nationale B.U. Set 2021. Ik ontvang deze populaire Nederlandse muntset nu nog voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 26,95 (in plaats van later € 29,95). Ik ontvang mijn zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor altijd 21 dagen vrijblijvend op zicht.

Indien ik mijn kennismakingszending betaal en behoud, wordt mijn naam op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie geplaatst. Periodiek wordt mij dan één van de overige zendingen geheel vrijblijvend aangeboden. Ik kan mij op elk moment van de reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje volstaat.

Reserveer direct


Deze officiële Nationale B.U. Set bevat alle acht Nederlandse circulatiemunten van 2021 in de hoge verzamelkwaliteit ‘Brilliant Uncirculated’. Dit is een unieke kans voor u, want de Nederlandse Euromunten 2021 komen niet in omloop. Er zijn slechts 12.500 exemplaren verkrijgbaar, terwijl de vraag naar deze set elk jaar enorm is. Vaak zijn de Nationale B.U. Sets dan ook extreem snel uitverkocht. Vul dus direct uw gegevens in en reserveer uw exemplaar voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 26,95.

Belangrijke informatie

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 3,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 5 werkdagen.

Specificaties
Uitgifte: Officiële B.U. Set 2021
Oplage: Slechts 12.500 stuks
Kwaliteit: Brilliant Uncirculated
Gewicht: 42,92 gram
Prijs: Slechts € 26,95 (later € 29,95)