Bestel de officiële Nationale BU Set 2019

Officiële Nationale BU 2019 Set reserveren

Ja, graag ontvang ik de officiële Nationale BU Set 2019 voor de eenmalige speciale kennismakingsprijs van slechts € 26,95 (later € 29,95). Ik ontvang mijn zending 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

Reserveer directBelangrijke informatie

Indien u de Nationale BU Set 2019 betaalt en behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de officiële Nationale BU Set Collectie geplaatst. Als u op de reserveringslijst bent geplaatst, ontvangt u de nieuwe BU sets, die jaarlijks verschijnen, gegarandeerd voor de officiële uitgifteprijs.

Tevens wordt u periodiek een schaarse BU set van een voorgaand jaar aangeboden. U ontvangt uw zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 2,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 7 werkdagen.

Specificaties
Uitgifte: Officiële BU Set 2019
Oplage: Slechts 12.500 stuks
Kwaliteit: Brilliant Uncirculated
Gewicht: 42,92 gram
Prijs: Slechts € 26,95 (later € 29,95)