Bestel de officiële Nationale BU Set 2019

Officiële Nationale BU 2019 Set reserveren

Ja, graag ontvang ik de officiële Nationale BU Set 2019. Met mijn promotiecode ontvang ik deze Nederlandse muntset voor de eenmalige speciale kennismakingsprijs van slechts € 26,95 (later € 29,95). Ik ontvang mijn zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor altijd 21 dagen vrijblijvend op zicht.

Reserveer directBelangrijke informatie

Indien u de Nationale BU Set 2019 betaalt en behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de officiële Nationale BU Set Collectie geplaatst. Als u op de reserveringslijst bent geplaatst, ontvangt u de nieuwe BU sets, die jaarlijks verschijnen, gegarandeerd voor de officiële uitgifteprijs.

Tevens wordt u periodiek een schaarse BU set van een voorgaand jaar aangeboden. U ontvangt uw zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 2,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 7 werkdagen.

Specificaties
Uitgifte: Officiële BU Set 2019
Oplage: Slechts 12.500 stuks
Kwaliteit: Brilliant Uncirculated
Gewicht: 42,92 gram
Prijs: Slechts € 26,95 (later € 29,95)